Martijn Sanders - honorair voorzitter
Martijn Sanders is na zijn studie sociologie (bedrijfskunde) aan de Nederlands Economisch Hogeschool in Rotterdam naar de University of Michigan in Ann Arbor gegaan. Hier haalde hij in 1972 zijn MBA. Altijd was de bedoeling om zijn opleiding in de kunstbranche in praktijk te brengen. Na militaire dienst heeft hij 10 jaar bij een regionaal bioscoopbedrijf gewerkt, Jogchem's Theaters te Amersfoort en later in Bunschoten, dat een van de grootste bioscoopbedrijven van Nederland was toen hij het verliet. In maart 1982 wordt hij benoemd tot directeur van het Concertgebouw in Amsterdam dat onder zijn leiding uitgroeide tot de best bezochte klassieke zaal ter wereld. In 2006 nam hij afscheid van het Concertgebouw om zich te wijden aan zijn talrijke nationale en internationale besturen, commissariaten en adviesfuncties, die variëren van het bedrijfsleven tot de culturele en publieke sector. Bovendien voert hij consultancy projecten uit inzake cultureel bestuur en beleid.

Wiebe Draijer
Wiebe Draijer studeerde werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit Delft. In 1992 haalde hij zijn MBA aan de Insead Business School. Vanaf 1984 werkte hij als freelance en sociaal-economisch journalist bij onder meer NRC Handelsblad. Van 1990 tot 2003 was hij consultant bij adviesbureau McKinsey & Company. In 2003 werd hij van dezelfde instelling directeur. Draijer was lid van het Innovatieplatform van overheid en deskundigen, dat innovatie en ondernemerschap in Nederland wilde stimuleren. Wiebe Draijer is sinds 2014 voorzitter van de Raad van Bestuur van de Rabobank. Van 2012 tot 2014 was hij voorzitter en kroonlid van de Sociaal-Economische Raad, als opvolger van Alexander Rinnooy Kan. Daarvoor was hij directeur Benelux van adviesbureau McKinsey & Company.

Harm Edens
Harm Edens is nu al bijna 30 jaar programmamaker voor televisie en radio. Dit Was Het Nieuws10xBeterOn AirGelderse Koppen en Het Vierdaagse Journaal zijn een paar van de programma’s waar hij met veel plezier aan werkte en nog steeds werkt. Achter de schermen maakte hij scripts, vertalingen, televisieshows, theaterproducties en bewerkingen voor comedyseries als Het Zonnetje in HuisSam SamIn de Vlaamsche Pot en De Silvia Milecamshow en toneelvertalingen voor John Kraaykamp, het Ro-theater en het Theater van het Oosten. Hij maakte grappen voor Karin Bloemen en Marjolein Touw en schrijft columns in onder andere De Linda en de Roots en online voor de NVM. 

Sjoerd Eisma
Sjoerd Eisma was van 1972 tot 2010 advocaat , verbonden aan het kantoor DeBrauw. Hij heeft verschillende bestuurlijke en toezichthoudende functies vervuld in het bedrijfsleven (onder andere lid van de Raad van Commissarissen van Rabobank Nederland) en daarbuiten (onder andere voorzitter van de Raad van Toezicht van het Kröller-Müller Museum ). Nu is hij voorzitter van de Raad van Commissarissen van Hal Holding N.V., lid van de Raad van Commissarissen van Robeco Groep N.V., voorzitter van de Raad van Toezicht van de Hogeschool der Kunsten in Den Haag en lid van de Raad van Toezicht van VEB NCVB (belangenvereniging voor aandeelhouders). 

Eran Habets
Eran is sinds 2015 Managing Director ABN AMRO MeesPierson van Instituten & Charitas en lid van het ABN AMRO MeesPiersonManagement Team. Hij heeft sinds zijn afstuderen (economie) aan de Universiteit van Tilburg diverse postdoctorale opleidingen gevolgd, waaronder op de Vlerick Business School en INSEAD. Hij is zijn carrière gestart bij Van Lanschot Bankiers, waar hij diverse functies bekleedde. Tijdens zijn laatste functie was hij tevens lid van het Executive Committee van deze bank. In 2005 maakte hij de overstap naar MeesPierson, waar hij diverse senior management posities heeft bekleed. Eran is tevens Vice Voorzitter van de Raad van Toezicht van Fonds Slachtofferhulp. Ook is hij Voorzitter van Nedwerk Antwerpen.

Anthony van der Heijden
Anthony van der heijden was directeur van de Nederlandse ING Bank in Roemenië. 

Jan Pas
Jan Pas is advocaat en partner bij HBN Law (Amsterdam). Pas adviseert bij Nederlandse en Nederlands-Caribische zaken voor bedrijven, overheden en financiële instellingen. Hij houdt zich voornamelijk bezig met ondernemingsrechtelijke transacties, investeringen en geschilbeslechting. Jan Pas studeerde Nederlands Burgerlijk Recht aan de Universiteit van Utrecht. Van 1993 tot 2013 was Pas advocaat en partner bij advocaten en notariskantoor Pels Rijcken met een onderbreking van twee jaar in het midden van de jaren ‘90, waarin hij werkzaam was op Curaçao.

Maarten Schellingerhout
Maarten Schellingerhout is notaris en was tot 2011 verbonden aan het kantoor Dirkzwager advocaten en notarissen in Arnhem. Daarnaast is hij rentmeester-directeur van De Sint Nicolai Broederschap (1352), de Dullertsstichting (1882) en het Burger en Nieuwe Weeshuis (1560). Deze stichtingen verlenen al eeuwenlang hulp aan mensen in (financiële) nood in Arnhem en omgeving. 

Michiel van Schooten
Michiel van Schooten is advocaat en partner bij Lexence N.V. te Amsterdam. Hij is gespecialiseerd in de begeleiding van fusies en overnames, private equity gerelateerde transacties en de structurering van allerhande samenwerkingsverbanden. Van 2008 tot en met 2011 was hij executive board member van Meritas Law Firms Worldwide en van 2012 tot en met 2015 was hij lid van het Dagelijks Bestuur van Lexence N.V. Michiel is ook voorzitter van de Raad van Toezicht van Het Compagnietheater en bestuurslid bij de Willem Meindert de Hoop Stichting en de Remé Art Foundation.

Jan Karel van der Staay
Jan Karel van der Staay is onder andere werkzaam als counsel bij KPMG. Voorheen was hij werkzaam als general counsel/Chief Legal Officer bij AkzoNobel en eerder in vergelijkbare functies bij NUON, Rabobank groep en Philips. Hij vervult diverse nevenfuncties waaronder als voorzitter van de Nederlandse Vereniging Toezichthouders Cultuur en is betrokken bij het Jazz Orchestra of the Concertgebouw en EYE Film Instituut Nederland.
Hanneke Stegeman
Hanneke Stegeman werkt als communicatie-adviseur en organisator van groene evenementen op de Veluwe. Zij studeerde Nederlandse taal- en letterkunde in Groningen en werkte tien jaar bij KLM als manager marketing-communicatie. Zij is maatschappelijk betrokken bij onderwerpen die haar aan ‘t hart liggen: natuur en landschap (groenegolflengte.nl, natuureducatie Staatsbosbeheer Hoog-Buurlo, journalist NieuweVeluwe), landbouw en voedsel (goudenlepelveluwe.nl, bestuur LTO Zuidoost-Veluwe), energie (medeoprichter van deA duurzame energie Apeldoorn) en leefomgeving (buurtverbinder onsoosterhuizen.nl). Vanuit Lions club Appelthorn is ze nauw betrokken bij het project ‘Elke dag kunst in het bos’, dat kinderen uit Apeldoorn in contact brengt met kunst van het Kröller-Müller Museum en natuur op de Veluwe. 

René Verhulst
René Verhulst is een Nederlands bestuurder en politicus van het CDA. Sinds 8 september 2017 is hij burgemeester van de gemeente Ede. Verhulst studeerde rechten aan de toenmalige Rijksuniversiteit Utrecht. Na zijn studie werd Verhulst directiesecretaris van de Stichting Sociale Woningbouw Utrecht. Vervolgens was hij werkzaam bij het Nederlands Christelijk Werkgeversverbond in Den Haag op het terrein van arbeidsverhoudingen, economie en milieu. Vanaf 1994 maakte hij deel uit van de Utrechtse gemeenteraad voor het CDA. In 2001 werd hij benoemd tot wethouder van Utrecht met de portefeuille onderwijs, grondzaken, wijkveiligheid en regiozaken. In 2005 trad hij af als wethouder en verliet hij de Utrechtse gemeenteraad. Daarna was Verhulst tot 2010 directeur Bedrijfsvoering van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Vanaf 2010 was René Verhulst burgemeester van Goes.