Audiotour 

Met de Podcatcher audiotour beluister je achtergrondverhalen bij ongeveer 30 meesterwerken van o.a. Vincent van Gogh, Georges Seurat en Piet Mondriaan. De audiotour is alleen te gebruiken in de collectiepresentatie van het museum, niet in de tentoonstellingen en de beeldentuin. Je huurt de audiotour voor maximaal 90 minuten. Lever het apparaat op tijd in bij de garderobe, zo kunnen andere bezoekers er ook gebruik van maken. 

Kosten: €2,50 p.p
Maximale huurtijd: 90 minuten
Waar verkrijgbaar: bij de ontvangstbalie in het museum of online
Talen: Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Frans, Italiaans, Japans en Chinees (Mandarijn)

Boek een audiotour

Rondleidingen

De rondleiders van het museum verzorgen op aanvraag rondleidingen. Je gaat op ontdekkingsreis door het museum of de beeldentuin en krijgt interessante achtergrondinformatie over topstukken en hun makers. Je kunt kiezen uit twee rondleidingen:

Rondleiding museum

Ontdek samen met de rondleider de vaste collectie van het Kröller-Müller Museum. De rondleiding voert langs het levensgrote portret van Mata Hari, het feestelijke Le Chahut van Georges Seurat en de abstracte werken van Bart van der Leck en Piet Mondriaan. Centraal in deze rondleiding staan de kunstwerken van Vincent van Gogh, zowel zijn vroege Nederlandse werken als de kleurrijke werken die hij in Frankrijk maakte. Ook leer je meer over de oprichter van het museum: Helene Kröller-Müller. Wat waren haar persoonlijke favorieten? Hoe kwamen de kunstwerken in haar collectie terecht?

Kunstenaars: Isaac Israels, Henri Fantin Latour, Georges Seurat, Vincent van Gogh, Bart van der Leck, Piet Mondriaan, Giacomo Balla, Pablo Picasso en Marino Marini.

Prijs: € 95,-
Duur: 1 uur
Talen: Nederlands, Engels, Duits en Frans (op aanvraag)
Groepsgrootte: maximaal 15 personen

Boek een rondleiding

Rondleiding beeldentuin

Laat je zintuigen prikkelen tijdens een wandeling door één van de grootste beeldentuinen van Europa. De rondleider voert je mee langs sculpturen van Auguste Rodin, Barbara Hepworth en Jean Dubuffet, vertelt je over de geschiedenis van de beeldentuin en nodigt je uit om de kunstwerken van dichtbij te bekijken.

Kunstenaars: Marta Pan, Auguste Rodin, Jean Dubuffet, Gerrit Rietveld, Jean Arp, Ana Maria Tavares, Stanley Brouwn, George Rickey, Pierre Huyghe, Barbara Hepworth

Prijs: € 95,-
Duur: 1 uur
Talen: Nederlands, Engels, Duits en Frans (op aanvraag)
Groepsgrootte: maximaal 15 personen 

Boek een rondleiding

Zelf een rondleiding geven

Je mag ook zelf een rondleiding geven, voor maximaal 15 personen. Zo blijven de zalen ook toegankelijk voor andere bezoekers. Een fluisterset (headset) is verplicht in de periode van 1 maart t/m 31 oktober, deze dien je zelf mee te nemen. In de beeldentuin is een fluisterset niet verplicht.

Groepsticket

Kom je met een groep van 15 personen of meer? Boek dan een ticket met groepskorting. 

Boek een groepsticket