Zwaan zoekt een vriendje

In 2011 verscheen het educatieve prentenboek Zwaan zoekt een vriendje, met tekst van Sandra Overweg en illustraties van Ingi Jensson. Kleuters maken hierin kennis met Zwaan (Drijvende Sculptuur, Otterlo van Marta Pan). Zwaan is populair en krijgt veel aandacht, maar wanneer de deuren van het museum sluiten voelt ze zich heel alleen. Ze besluit op zoek te gaan naar een vriendje in de beeldentuin, maar dat blijkt lastiger dan ze dacht…

Over Bereslim

Bereslim is aanbieder van pedagogisch verantwoorde computerspellen voor peuters en kleuters. Tot het aanbod behoren digitale prentenboeken, leerzame taalspellen en spellen die effectief leergedrag stimuleren. BereslimmeBoeken zijn interactieve animatiefilms van bekende prentenboeken voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Er zijn op dit moment 60 Bereslimmeboeken.

Bereslim over de samenwerking: “Het Kröller-Müller heeft een prachtig en kwalitatief sterk aanbod voor kleuters dat goed aansluit bij Bereslim. De animatie van Zwaan zoekt een vriendje past erg goed binnen ons aanbod en wordt aangeboden  binnen het thema kunst.

Hieronder een sneak preview van het digitale prentenboek: