Het Kröller-Müller Museum is zeer tevreden over deze score. Hiermee blijft het museum het best bezochte kunstmuseum buiten de Randstad.

In 2015, het landelijke Van Goghjaar, organiseerde het Kröller-Müller de tentoonstelling Van Gogh & Co, die ruim 235.000 bezoekers trok. Het museum sluit dit jaar af met de tentoonstelling Barbara Hepworth: Sculpture for a Modern World, die nog te zien is tot en met 17 april 2016.

In het buitenland was een deel van de Van Goghcollectie van het Kröller-Müller te zien in verschillende tentoonstellingen. In Beaux Arts Mons was de tentoonstelling Van Gogh au Borinage. La naissance d’un artiste te zien. Deze trok 180.000 bezoekers. De Fondation Vincent van Gogh in Arles toonde Les dessins de Van Gogh: influences et innovations, daar kwamen 45.000 bezoekers op af. In The Arthur C. Clarke Foundation in Williamstown trok Van Gogh and Nature 170.000 bezoekers. In het Palazzo della Guardia in Verona is Seurat, Van Gogh, Mondrian. Il Post-Impressionimso in Europa net geopend. In de eerste twee maanden zijn daar bijna 50.000 bezoekers op afgekomen.