Met onze lespakketten Zwaan zoekt een vriendje en Filosoferen met schilderijen/beelden stel je zelf een passend programma samen voor elk niveau. Wil je extra verdieping of een bijzondere activiteit op maat? In samenwerking met het Filosofeerteam ontwikkelden we onder andere een creatieve workshop voor kleuters en een inspirerend teamuitje. 

Workshop Waardeloze / waardevolle vriend

De kleuters bouwen samen van verschillende afvalmaterialen een waardevol vriendje dat Zwaan gezelschap kan houden in de vijver. Het vriendje wordt aan het einde van de workshop te water gelaten!

Groep 1 t/m 4, geschikt voor meer klassen tegelijk
Sluit aan bij ‘Zwaan zoekt een vriendje’
Prijs: € 150 per dagdeel*

Teamuitje in het museum

Hoe wordt iemand je vriend? Is er verschil tussen kunst en fantasie? Het Filosofeerteam verzorgt een actieve workshop met prikkelende vragen en leuke opdrachten, eventueel in combinatie met een lekkere lunch. Maak kennis met de methode, filosofeer zelf en leer meer over de collectie en over elkaar. Een inspirerende dag én de perfecte voorbereiding op een museumbezoek.

Leerkrachten
Sluit aan bij ‘Filosoferen met schilderijen/beelden’ en 'Zwaan zoekt een vriendje'
Prijs: in overleg

* De prijzen zijn een indicatie en onder andere afhankelijk van de groepsgrootte.

Aanvragen

Vraag een bezoek en een workshop of introductieles aan via het aanvraagformulier.
Heb je een ander idee voor een bonusprogramma of wil je meer weten, vermeld dat dan in het aanvraagformulier, of stuur een mail naar educatie@krollermuller.nl.

Even voorstellen: het filosofeerteam

Wij zijn Marlou Stoffels, Matthea Versteeg, Jelle Korevaar en Elvira Visser. We zijn getraind in het begeleiden van filosofische gesprekken en werken met de lespakketten van het museum. We verzorgen informatiebijeenkomsten op school, begeleiden jou en je groep tijdens het museumbezoek en ontwikkelen educatieprojecten op maat.