prijzen 2024

Basisonderwijs

Basisscholen maken gebruik van een unieke schoolcode. Deze code vraag je aan via info@krollermuller.nl voordat je een bezoek reserveert. Met deze schoolcode kun je een schooljaar lang onbeperkt het museum bezoeken. Ook de toegang tot het park is gratis (inclusief auto’s en/of bus).

Schoolcode basisonderwijs  

€ 50,-    (eenmalig)

 
 Reserveer je bezoek    

 

VOORTGEZET ONDERWIJS

Middelbare scholen maken gebruik van een unieke schoolcode. Met deze schoolcode kost een museumbezoek €130. Deze code vraag je aan via info@krollermuller.nl voordat je een bezoek reserveert. Je krijgt hiervan een factuur of je kunt met de Cultuurkaart betalen.

Let op! Entree tot Het Nationale Park De Hoge Veluwe is niet inbegrepen.  

 

   

Schoolcode VO

€ 130,- (eenmalig)

 

Reserveer je bezoek

   

Kom je met een kleine groep het museum bezoeken (minder dan 20 leerlingen) en wil je liever geen voordelige schoolcode? Bestel dan reguliere tickets.

Rondleidingen Voortgezet onderwijs

Boek een rondleiding!

 

 

€ 55,-

 

 

studenten

   

Studenten (MBO, HBO, WO)
*op vertoon van collegekaart/studentenpas, let op: entree voor het park niet inbegrepen.

€ 6,50 pp*

 

Reserveer je bezoek    
     
     
     
     

 

Tickets Het Nationale Park de Hoge Veluwe

Het museum ligt midden in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Daarom betaal je als museumbezoeker en school ook entree voor het park en parkeerkosten. Dit is niet inbegrepen in bovenstaande prijzen voor een museumbezoek (m.u.v. het basisonderwijs). De entreeprijzen en tickets kun je vinden op de website van het park. Lees meer over Het Nationale Park de Hoge Veluwe.  

Basisschool in het museum