Het hele schooljaar geldig

Als je met je schoolklas op bezoek wilt komen, vraag je eerst een schoolcode aan. Deze schoolcode kost eenmalig € 50 en is een schooljaar lang geldig. Je kunt met deze code onbeperkt museumbezoeken reserveren voor de groepen van je schoollocatie. Bestel je unieke code via info@krollermuller.nl. Heeft je school meerdere locaties? Dan vraag je voor iedere locatie een eigen schoolcode t.w.v. € 50 aan.

Schoolcode aanvragen

Gratis educatieve materialen

Tijdens je museumbezoek kun je gebruik maken van onze doe-het-zelf lespakketten Filosoferen met schilderijen/beelden en Zwaan zoekt een vriendje. Je vindt de leskaarten uit deze methodes nu ook online! Stel gemakkelijk je lesprogramma samen en download gratis onze online werkbladen voor leerlingen en lesbrieven voor de begeleiders . Door kaarten van verschillende lespakketten te combineren, maak je makkelijk een programma op maat voor alle klassen. 

Lespakket per post

Wil je de lespakketten ontvangen per post? Stuur een mail naar educatie@krollermuller.nl met de volgende gegevens: naam en adres school, naam en telefoonnummer contactpersoon en het lespakket dat je wilt ontvangen.  als welkomstcadeau. In ons privacybeleid lees je hoe we met je persoonsgegevens omgaan.

Belangrijk: vraag je bezoek van tevoren aan

Een museumbezoek moet je altijd van te voren te reserveren. Doe je dat niet, dan kan het zijn dat we geen plek hebben voor je bezoek en kunnen we je groep geen toegang geven tot het museum.

Reserveer je bezoek

Toegang Het Nationale Park de Hoge Veluwe

Let op: het ticket dat je van ons ontvangt geeft alleen toegang tot het Kröller-Müller Museum. Je moet het bezoek ook aanmelden bij Het Nationale Park de Hoge Veluwe om daar gratis toegang te krijgen. Dit kun je doen via https://www.hogeveluwe.nl/nl/bezoek-het-park/scholen