leerlingen in het museumHet hele schooljaar geldig

Als je met je schoolklas op bezoek wilt komen, vraag je eerst een schoolcode aan. Deze schoolcode kost eenmalig € 130 en is een schooljaar lang geldig. Je kunt met deze code onbeperkt museumbezoeken reserveren, voor de groepen van je schoollocatie. Met de schoolcode hoef je geen losse tickets te kopen, op deze manier kun je op een voordelige manier het museum bezoeken!

Bestel je unieke code via info@krollermuller.nl met de volgende gegevens:

  • naam en adres school
  • naam en telefoonnummer contactpersoon
  • indien van toepassing: cultuurkaartnummer en tenaamstelling.

De factuur of weborder ontvang je in hetzelfde schooljaar. Heeft je school meerdere locaties? Dan vraag je voor iedere locatie een eigen schoolcode t.w.v. € 130 aan.

Schoolcode aanvragen

Entree tot het park

Het museum ligt midden in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Daarom betaal je als museumbezoeker ook entree voor het park. De toegang tot het park betaal je apart voor ieder schoolbezoek en is niet inbegrepen bij de schoolcode. Lees meer over Het Nationale Park de Hoge Veluwe.  

Betalen met cultuurkaart

Wil je betalen met de cultuurkaart? Dat kan! Je ontvangt van ons een weborder voor de schoolkaart van € 130. Van Het Nationale Park de Hoge Veluwe ontvang je een aparte weborder voor de entree van het park en de parkeerkosten. Heb je geen cultuurkaart? Dan ontvang je van ons een factuur per mail/post. 

Belangrijk: reserveer je bezoek!

Jaarlijks ontvangt het museum 40.000 scholieren. Om de drukte te reguleren hanteren we een maximum aantal leerlingen per dag. Je moet elk bezoek van tevoren reserveren via onze website. Doe je dat niet op tijd, dan kan het zijn dat de datum volgeboekt is.

BEZOEK RESERVEREN