menu sluiten

Touroperators

Het Kröller-Müller Museum verwelkomt jaarlijks bezoekers uit de hele wereld. We werken samen met DMC’s, (outbound) touroperators, FIT-aanbieders en accommodaties. In samenwerking met onze reispartners doen wij er alles aan om elk bezoek aan het museum soepel en aangenaam te laten verlopen.

PREFERRED PARTNER-OVEREENKOMST

Met touroperators en andere relaties kan er een Preferred Partner-overeenkomst worden afgesloten. Touroperators ontvangen een persoonlijk inlogcode om via de ticket-portal voor partners een reservering voor groepsboekingen te maken. De overeenkomst levert daarnaast de volgende voordelen:

  • Speciale tarieven voor touroperators;
  • Gratis toegang voor gids per 15 personen;
  • Gratis maaltijd voor buschauffeur en gids in restaurant Monsieur Jacques; 
  • Vooraf zelf reserveren, een reservering wijzigen of annuleren;
  • Informatie over tentoonstellingen en events via de travel trade nieuwsbrief. 

 

Indien er nog geen Preferred Partner-overeenkomst is afgesloten met het museum kan er contact worden opgenomen via sales@krollermuller.nl om een contract op te vragen. Reserveringen van touroperators met bijbehorende voordelen gelden uitsluitend na ondertekening van een overeenkomst. Zonder overeenkomst zijn tickets te bestellen via tickets.krollermuller.nl

 

Praktische informatie

Bij het museum is een ruime parkeerplaats voor bussen. De buschauffeur kan parkeren op de busparkeerplaats. Let op: ingang Schaarsbergen is niet toegankelijk voor bussen.

Het museum is goed toegankelijk met een rolstoel. Een scootmobiel is toegestaan in het museum en de beeldentuin. Een segway is alleen toegestaan in de beeldentuin. In het museum zijn rolstoelen, rollators en kinderbuggy’s beschikbaar. Deze zijn gratis te leen, maar niet te reserveren. 

Restaurant Monsieur Jacques en buitenrestaurant MJ in de beeldentuin bieden diverse cateringmogelijkheden voor groepen. Voor groepen adviseren we om vooraf te reserveren via info@monsieurjacques.nl of 0318591657. Van medio april tot en met oktober kan er gebruik gemaakt worden van het buitenrestaurant in de beeldentuin.


Rondleidingen & audiotours

De rondleidersgroep van het museum verzorgt op aanvraag rondleidingen door de beeldentuin of de vaste collectie in verschillende talen: Nederlands, Engels, Duits en Frans. Er geldt een maximum van 15 personen per gids, er kunnen meer rondleidingen tegelijkertijd plaatsvinden. Een rondleiding kost €95,- en kan kosteloos tot 7 dagen voorafgaand aan de rondleiding worden geannuleerd.

Je mag zelf een rondleiding organiseren, de maximale groepsgrootte is 15 personen per rondleiding. Zo blijven de zalen ook toegankelijk voor andere bezoekers. Een fluisterset (headset) is verplicht in de periode van 1 maart tot en met 31 oktober.

De Podcatcher (audiotour) geeft achtergrondinformatie bij ruim 25 topstukken uit de collectie, en is beschikbaar in 8 talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Japans en Mandarijn. De Podcatcher is te huur bij de ontvangstbalie voor €2,50.


Exclusief bezoek

Het Kröller-Müller Museum biedt als mogelijkheid een exclusief bezoek. Voor groepen van touroperators kan een programma worden aangeboden buiten openingstijden van het museum. Wanneer het museum voor publiek is gesloten, bieden we een VIP-openstelling met rondleiding aan. Prijzen op aanvraag.


Meer informatie

Neem voor meer informatie, reservering van een (thema)rondleiding of een exclusief bezoek contact op met:
sales@krollermuller.nl 
0318591241